Thorup-Klim Skole

Nyt fra...

Betaling af billeder ifm.fotografering d. 14/9

Kære alle!
Vi har fået en del henvendelser omkring betaling til Løkke Foto for billeder taget både i Storkereden og på skolen.

I den forbindelse har jeg i dag talt med Anette på kontoret hos Løkke Foto, og jeg har aftalt med hende, at hvis forældre har barn/børn både i Storkereden og på skolen, må man gerne VENTE med betaling for billeder taget i Storkereden, indtil man skal betale for billeder taget på skolen.
Hvis man kun har barn/børn i Storkereden og er tilfreds med de modtagne billeder, kan der foretages betaling indenfor fristen på 14 dage.

Til orientering kan jeg oplyse, at billeder taget på skolen er afsendt fra Tønder, men som vi ved er PostNord ikke de hurtigste, så vi håber at billederne kommer i denne uge smiley

Der skal dog stadig betales for hver enkelt faktura man modtager, idet der er koblet et ID-nr. på hvert barn, der er blevet fotograferet!

Anna Imer

30-10-2018 AJI